Volt idő amikor nagyon rá voltam kattanva a bolti mogyoróvajakra. Akár magában is tudtam kanalazni #likeaboss
A mogyoró ha valaki szereti,amúgy is abbahagyhatatlan egy jószág.:D
A bolti mogyivajak tele vannak mindenféle felesleges cuccokkal, cukor, hidrogénezett zsírok,és az ízfokozókról ne is beszéljünk.
Ez nem állapot,meg kell alkotni a büntetlen élvezeteket.
Hozzávalók:
-fél kiló sós mogyoró
-erős turmixgép (enélkül nem fog menni)
Elkészítés:
Ha még fokoznád az élvezeteket akkor meg is piríthatod sütőbe picit.Én ezzel nem tudok várni,úgyhogy nálam ez a lépés kimarad.
Öntsd bele a mogyit a turmixba kapcsold a legmagasabb fokozatra.És egy fakanál segítségével segíts a turmix szélére tapadt mogyidarának, hogy tovább krémesedjenek.
Ha már kellően krémes akkor el is készültél.Befőttes üvegbe kanalazzuk és várunk valami csodára,hogy azonnal ne együk meg a felét.:D
Jó étvágyat!